УРУЧЕН АУТОМОБИЛ ХYУНДАИ ТУСЦОН

21.04.2020.

Београд, 21. април 2020. године - Државна лутрија Србије свечано је данас уручила ЕXТРА ШАНСУ специјалног 25. ЛОТО кола, аутомобил марке Хyундаи Тусцон, у изложбено – продајном салону Хyундаи аутомобила у Београду. Срећна добитница Биљана Михаиловић, свој листић уплатила је у Великој Плани. 

,,У тренутку када сам схватила да сам баш ја освојила овај прелепи аутомобил била сам јако изненађена. Овог пута срећа је била на мојој страни, јер сам баш планирала себе да почастим новим аутомобилом’’, изјавила је Биљана Михаиловић и додала да се радује првој вожњи својим Хyундаи - ем.

Такође, у петак, 17. априла, пред најрадоснији хришћански празник - Ускрс, извучена је и седмица у вредности од фантастичних 450 хиљада евра, а добитни листић уплаћен је у Кули. У наредном 32. колу Игре на срећу ЛОТО, премија ће износити 35.000.000 динара, док ће Лото Плус добитак бити вредан чак 1.460.000 евра. 
Важно је да напоменемо да грађани који играју наше игре заједно са нама помажу и оне којима је помоћ најпотребнија, од финансирања спорта и омладине, Црвеног крста Србије до организација чији је циљ унапређење социјално - економског и друштвеног положаја особа са инвалидитетом, јединице локалне самоуправе, као и за лечење ретких болести.
Државна лутрија Србије позива своје играче да и у наредном периоду користе у што већем броју онлине платформу за одигравање игара Лото и Бинго.
 

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: