Уручене награде специјалних ЛОТО и БИНГО празничних кола

31.01.2019.

Београд, 30. јануар, 2019. године – Државна лутрија Србије свечано је данас уручила награде срећним добитницима специјалних празничних кола ЛОТО ЕXТРА ШАНСА и БИНГО ЕXТРА ШАНСА. Овом приликом у изложбеном салону Порсцхе Београд Ада, срећним добитницима уручени су кључеви три аутомобила, два АУДИ А 3 и један АУДИ А 4.

Добитници аутомобила из ових специјалних празничних кола нам долазе из Раброва, Београда и Кикинде.
„Константно се трудимо да нашим играчима пружимо забаву и могућност да нешто освоје. Јулијана Шанта, Драган Јовановић и Никола Ковачев срећни су добитници празничних кола које већ традиционално организујемо на радост свих наших играча, а наградни фонд је из године у годину све већи. Захваљујући томе ове године се можемо похвалити рекордним бројем играча, чему је допринела и историјска премија за седмицу“ рекао је портфолио менаџер Државне лутрије Србије Драган Бјелан и додао да се још увек чека да се јави добитник четвртог аутомобила, као и добитник седмице. Законски рок за пријаву је 60 дана од тренутка званичне објаве резултата, а у историји Државне лутрије Србије није забележен случај да се добитник није појавио. 
Важно је напоменути да грађани који играју наше игре заједно са нама помажу и оне којима је помоћ најпотребнија, јер Државна лутрија Србије кроз надокнаде за приређивање класичних игара и порезе, у Буџет Републике Србије уплаћује, на годишњем нивоу, велика финансијска средства, која се даље распоређују за финансирање спорта и омладине, Црвеног крста Србије, организације чији је циљ унапређење социјално - економског и друштвеног положаја особа са инвалидитетом, јединице локалне самоуправе, као и за лечење ретких болести.

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: