Уручене награде добитницима „МУЛТИМЕДИЈАЛНОГ ЗАГРЕБАВАЊА 2“

21.01.2019.

Београд 11. јануар 2019. године – Државна лутрија Србије свечано је ове недеље уручила остале вредне награде срећним добитницима другог дела наградне игре „МУЛТИМЕДИЈАЛНО ЗАГРЕБАВАЊЕ“. Укупни наградни фонд ове наградне игре износи преко пет милиона динара, а награде су били телефони иПхоне 8 и лаптоп рачунари МацБоок Аир. Главна награда, аутомобил Смарт, биће свечано додељен у петак, 18. јануара 2019. године. 

„Друго по реду „МУЛТИМЕДИЈАЛНО ЗАГРЕБАВАЊЕ“ које смо успешно организовали је знак да ћемо и следеће године наставити са приређивањем оваквих изненађења за наше најверније играче“ изјавио је портфолио менаџер Државне лутрије Србије Драган Бјелан и додао да је заиста велико задовољство бити у контакту са људима који нешто освоје, а често вредност награде не дефинише њихову срећу, већ сам осећај да су овакве ствари могуће.
 
Како је правилима дефинисано, учесници су могли да пошаљу неограничен број регистрационих бројева, самим тим увећају своје шансе да освоје награде. Нарочито је интересантно да смо овај пут равноправно поделили учеснике по регионима и тако им додатно увећали шансе за добитак. Места из којих награђени долазе су: Алексинац, Алибунар, Београд, Чачак, Ћириковац, Косјерић, Косовска Митровица, Краљево, Кула, Мали Зворник, Ниш, Панчево, Петровац на Млави, Стара Пазова, Владимирци, Вршац и Зубин Поток. 

Наградна игра „Мултимедијално загребавање 2“ почела је 24. новембра и трајала до петка, 21. децембра 2018. године. 

Да би извучени добитник и потврдио учешће у наградној игри и преузео своју награду, било је потребно и да донесе недобитне срећке на увид. Од укупно 41 срећног добитника у два круга наградне игре „Мултимедијално Загребавање“, четири учесника своје срећке није сачувало, а самим тим им три награде су остале неуручене. Као друштвено одговорна компанија , Државна лутрија Србије своје пословање усмерава на директан допринос заједници у којој послује, па ће и неуручене награде ускоро бити дониране установама којима ће бити од значајне користи. 

Грађани који учествују у класичним играма на срећу, заједно са нама помажу онима којима је помоћ најпотребнија.  Државна лутрија Србије кроз надокнаду за приређивање класичних игара и порезе, на годишњем нивоу обезбеђује значајна финансијска средства за наменска примања буџета, а који се користи за финансирање Црвеног крста Србије, организација особа са инвалидитетом и других удружења чији је циљ унапређење социјално-економског и друштвеног положаја особа са инвалидитетом и других лица у стању социјалне потребе, установа социјалне заштите, спорта и омладине, локалне самоуправе и лечења ретких болести.
 

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: