Уручен Смарт аутомобил добитнику „МУЛТИМЕДИЈАЛНОГ ЗАГРЕБАВАЊА 2“

21.01.2019.

Београд 18. јануар 2019. године – Државна лутрија Србије је свечано уручила главну награду, аутомобил Смарт, срећном добитнику другог круга „МУЛТИМЕДИЈАЛНОГ ЗАГРЕБАВАЊА“, Крсту Николићу из Београда. Поред аутомобила, у овој наградној игри додељени су и телефони иПхоне 8 и лаптоп рачунари МацБоок Аир. Вредност укупног наградног фонда износила је преко пет милиона динара.

„Задовољни смо постигнутим успехом у другом по реду „МУЛТИМЕДИЈАЛНОМ ЗАГРЕБАВАЊУ“ које смо организовали, свакако да спремамо још лепих изненађења за наше верне играче и задовољни смо како је нова година почела,“ изјавио је портфолио менаџер Државне лутрије Србије Драган Бјелан и додао да сви жељно ишчекују да се нови ЛОТО милионер јави. Према досадашњем искуству дешавало се да прође и месец и по дана до тог првог контакта, а откривање идентитета новог милионера искључиво зависи од тога како се он изјасни, што је у складу са Законом о играма на срећу Републике Србије. 
 
Када је други круг „МУЛТИМЕДИЈАЛНОГ ЗАГРЕБАВАЊА“ у питању, нарочито је интересантно да смо овај пут равноправно поделили учеснике по регионима и тако им додатно увећали шансе за добитак. Места из којих награђени долазе су: Алексинац, Алибунар, Београд, Чачак, Ћириковац, Косјерић, Косовска Митровица, Краљево, Кула, Мали Зворник, Ниш, Панчево, Петровац на Млави, Стара Пазова, Владимирци, Вршац и Зубин Поток. 

Наградна игра „МУЛТИМЕДИЈАЛНО ЗАГРЕБАВАЊЕ 2“ почела је 24. новембра и трајала је до петка, 21. децембра 2018. године. Од укупно 41 срећног добитника, у два круга наградне игре „МУЛТИМЕДИЈАЛНО ЗАГРЕБАВАЊЕ“, четири учесника своје срећке није сачувало, а самим тим им награде нису уручене. Као друштвено одговорна компанија, Државна лутрија Србије своје пословање усмерава на директан допринос заједници у којој послује, па ће и неуручене награде ускоро бити дониране установама којима ће бити од значајне користи. 

Грађани који учествују у класичним играма на срећу, заједно са нама помажу онима којима је помоћ најпотребнија. Државна лутрија Србије кроз надокнаду за приређивање класичних игара и порезе, на годишњем нивоу обезбеђује значајна финансијска средства за наменска примања буџета, а који се користи за финансирање Црвеног крста Србије, организација особа са инвалидитетом и других удружења чији је циљ унапређење социјално-економског и друштвеног положаја особа са инвалидитетом и других лица у стању социјалне потребе, установа социјалне заштите, спорта и омладине, локалне самоуправе и лечења ретких болести.
 

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: