Брендови Државне лутрије Србије иду у Републику Српску

23.02.2016.

Брендови Државне лутрије Србије, лутријски софтверски пакет АВАЛОН и класична игра на срећу БИНГО, прелазе границу, чиме је значајно проширена сарадња између Државне лутрије Србије и Лутрије Републике Српске. Представници обе куће се слажу да је циљ потписивања уговора и имплементације ових пројеката унапређење лутријске делатности у региону, али и више могућности да играчи са обе стране Дрине освоје велике новчане добитке.

Лутрија Републике Српске креће са применом софтверског пакета АВАЛОН који је развијен од стране Државне лутрије Србије. Имплементацијом и коришћењем овог софтверског решења биће модернизовани процеси које Лутрија Републике Српске има приликом приређивања игара из свог портфолиа. Поред награде које је АВАЛОН софтверско решење добило крајем прошле године, потписивање овог уговора представља још једну потврду његовог квалитета, али и најављених извозних могућности.

Представници Држане лутрије Србије су током посете Републици Српској договорили још корака којима се унапређује сарадња две лутрије, али и проширује круг игара које значајним добицима могу обрадовати играче у Републици Српској. Тако ће веома скоро, поред ЛОТО игре, у понуди Лутрије Републике Српске бити и класична игра на срећу БИНГО. 

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: