Државна лутрија Србије помогла малом Владимиру да оде на операцију срца

19.02.2014.

Седмогодишњи Владимир Ђорђевић, који годинама води рат против тешких болести, коначно је успео да отпутује у Турску на операцију срца, која је била заказана за 17. фебруар.

После писања дневног листа Блиц, породици малог Владимира јавили су се многи хумани људи који су помогли у прикупљању средстава за операцију у Турској. Свој допринос дала је и Државна лутрија Србије, уплативши преостали део новца који је недостајао како би Влада са својом породицом кренуо на пут. Вршилац дужности директора Државне лутрије Србије, господин Бранимир Божовић, поручује свима да у овако тешким ситуацијама треба да подржимо једни друге и помогнемо колико год можемо.

"Захваљујемо се свим добрим људима који разумеју кроз шта пролазимо и који су нам пружили подршку и помогли да сакупимо довољно новца за операцију нашег сина. Након ове операције у Турској, Владимира чека још једна операција на мозгу која ће се обавити у Русији, и искрено се надамо да ћемо и за њу успети да прикупимо довољно новца", каже отац малог Владимира, Синиша Ђорђевић.

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: